Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK
Osteopathie van Eenennaam is geopend op:
Maandag, dinsdagavond, woensdag, donderdag en vrijdag
Telefoonnummer:
026-8200371
Telefoonnummer: 026-8200371
Geopend op: Maandag, dinsdagavond, woensdag, donderdag en vrijdag

De Osteopaat

Sinds 2010 is Stijn van Eenennaam D.O.-MRO werkzaam als fulltime Osteopaat.

Stijn is een geboren en getogen Huissenaar.  Na zijn opleiding als Fysiotherapeut is hij naar Zwitserland gegaan om werkervaring op te doen en om zijn passie voor het skiën uit te oefenen. In Zwitserland heeft hij naast verschillende cursussen, de opleiding Sport- en Revalidatiefysiotherapie gevolgd.

Omdat het vak Fysiotherapie vragen onbeantwoord liet, ging hij op zoek naar een andere vorm van behandelen. In deze zoektocht kwam hij in aanraking met de geneeskunst Osteopathie. Met gezonde scepsis begon hij aan de opleiding Osteopathie aan de "International Academy of Osteopathie" (IAO) te Gent. De scepsis maakte al snel plaats voor enthousiasme over deze unieke en totale benadering van de Geneeskunde. In 2010 heeft hij zijn studie succesvol afgerond. In hetzelfde jaar is hij teruggekeerd naar Nederland waar hij in Apeldoorn vol overgave is gestart met zijn carriëre als osteopaat.

In 2015 ging hij verder onder Osteopathie van Eenennaam. Momenteel praktijkhoudend in Medisch Centrum Loovelden en Medisch Centrum Polseweg in Huissen en daarnaast op CWZ Waalsprong in Nijmegen-Noord.


Stijn van Eenennaam staat ingeschreven bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO), hij is tevens lid van de Nederlandse Vereniging voor Osteopaten (NVO).

D.O.-MRO staat voor "Degree in the Osteopathie-Member of the Register of Osteopaths".

Dit betekent dat Stijn van Eenenaam een professionele Osteopaat is die voldoet aan alle kwaliteitseisen opgesteld door het NRO. Stijn volgt jaarlijks bij- en nascholingen om zijn vaardigheden te trainen en om nieuwe ontwikkelingen en behandelstrategieën binnen de Osteopathie te volgen.

.Portretfoto Stijn

 

 logo NVO NRO

praktijkhuissen