Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK
Osteopathie van Eenennaam is geopend op:
Maandag, dinsdagavond, woensdag, donderdag en vrijdag
Telefoonnummer:
026-8200371
Telefoonnummer: 026-8200371
Geopend op: Maandag, dinsdagavond, woensdag, donderdag en vrijdag

(Top)sporters

Osteopathie is een goede manier om (terugkerende) blessures te behandelen. 

De osteopaat zoekt op andere niveau's naar de oorzaak van de blessures dan bijvoorbeeld de fysiotherapeut of manueel therapeut en dit is een belangrijke aanvulling op weg naar herstel en nieuwe (top-) prestaties.

 

(Top)sport

Alle factoren die op een sporter inwerken, zien osteopaten als belasting. Wanneer de belastbaarheid van het lichaam groot genoeg is, leidt dit over het algemeen niet tot klachten. Sporten is niet alleen een belasting maar ook een manier om de belastbaarheid van het lichaam te vergroten. Binnen de sport komt het regelmatig voor dat de belasting van het lichaam net iets groter is dan iemand aankan (overbelasting), in dat geval kunnen er blessures of klachten optreden. 

Een osteopaat is opgeleid om de belastbaarheid op ieder niveau te optimaliseren en letsels te behandelen. Daarom is osteopathie, naast het voorkomen en laten herstellen van blessures, uitermate geschikt om tot betere prestaties te komen. 

Osteopaat Stijn van Eenennaam heeft zowel als medisch professional als ook sporter veel ervaring opgedaan binnen diverse takken van (top-) sport. 

Volwassenen

Zwangere vrouwen

praktijkhuissen